Höstsäsong på ingående.

Så var då semestern avklarad för i år. De veckorna går alltid så enormt snabbt, jag hann knappt förstå att jag hade semester innan det var klart. Nu är det nya friska tag inför höstsäsongen i alla fall.

I butiken har takten lugnat ner sig något som den alltid gör vid den här tiden på året och vi börjar planera inför diverse höstprojekt. Förra hösten bytte vi ut en gammal butiksvägg med inredning mot nytt och entreväggen blev verkligen mycket fräschare än tidigare. Vad vi ska göra i år får bli en överaskning men bilder kommer så klart här i bloggen så snart vi har satt igång.

Annars är det laddning inför Finnmarksturen som går av stapeln om lite mer än en vecka, vi märker ökad försäljning av MTB-däck och energiprodukter och vi hoppas så klart på många pigga deltagare! I år kommer vi inte att flytta ned butiken till målområdet utan vi satsar extra krut på att förbereda den ordinarie butiken i stället och vi känner att det kommer att vara en styrka att ha butiken kvar på plats så att vi kan erbjuda fullt utbud. Representanter från Scott och Shimano kommer att finnas på plats för att hjälpa oss. Vi förbereder också en överaskning för de kunder som kommer att besöka oss i butiken, det blir spännande! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0