Nya Skeppshult!

Vi har ju redan fått hem en del Skeppshultcyklar av 2010-års modell så vi har ju kunnat bilda oss en uppfattning redan. Idag fick vi hem katalogerna så nu går det att få en mycket bättre överblick. Snygga är de också i vanlig ordning, både katalogerna och cyklarna. Bara att kika förbi butiken om ni är sugna på ett katalogex att bläddra i!Jag gillar verkligen "skeppshultstilen", den är klassisk och snygg!

Geografi för hela slanten!

Idag har jag verkligen insett hur dålig jag är på geografi. Vi har skaffat en karta i vilken vi under 2010 ska sätta en nål för varje stad vi skickar paket till. Det handlar inte om en nål för varje order utan vi ska se hur många av Sveriges städer vi täcker in. I år har vi redan fått med ända från Skurup i söder upp till Kiruna i norr.

Jag har sprungit fram och tillbaka mellan fikarummet och kartan för att kolla på "hitta" vart olika städer egenligen ligger. På en sådan stor karta som vi skaffat finns ju så mycket småstäder med också så det var svårt att lokalisera även de jag trodde mig veta var de låg. Begreppet "att stirra sig blind" har sällan varit så passande.

Kan ju konstatera att jag kommer vara betydligt bättre på Sveriges geografi när det här året har gått och det är ju väldigt positivt!Kartan och alla nålar, vi har fått med en hel del städer redan.

Heta velodrom diskussioner vid fik

0-2556b84ffc70697911e267b00789a0c7.png

Kolla varifrån!

Heta velodrom diskussioner vid fikabordet!


testar att Blogga från mobilen

2bf4b86b18c5691204345c0e9f8db334.png

Kolla varifrån!

testar att Blogga från mobilen


Det står en cykel i vägen...

....i mitt arbetsrum. Det är min fina Nova Comfort som står och väntar på våren. Jag köpte den förra sommaren för att cykla de tre kilometrarna till jobbet och för lite "finturer", när man åker ner på stan och fikar eller så.

Det är inte en helt vanlig Nova Comfort utan jag har valt att pimpa den lite med produkter från Brooks för att få ett lite mer genuint utseende på den.


Så här ser den ut, står och väntar på solen och värmen. Den flyttas några gånger i veckan eftersom den hela tiden hamnar lite i vägen men det är nästan så jag vill ha det, det är ju en välkommen påminnelse om att det kommer varmare och ljusare tider.

Så till pimpet då..


Originalkorgen är utbytt mot en Brooks med träbotten, den är avtagbar med en knapptryckning vilket är perfekt då denna cykel även har fått agera transportmedel vid diverse shoppingturer.


Sadeln var i originalutförandet en gelsadel som också är väldigt skön men denna är så mycket snyggare! Det fina med genuina läderprodukter är ju att de bara blir vackrare med tiden när de slits och får lite patina.


Jättefina läderhandtag som blir pricken över i på min fina cykel! :)

Jag ska snubbla över den några månader till och sedan ska den få ut och röra på sig, det ser jag fram emot! :)

Vi testar Velodrom

Ni minns kanske mitt upprop angående "prova på Velodrom" för ca en månad sedan. Vi har nu bokat ett datum och det blir den 14/2 som vi åker upp till Falun.

13 platser är bokade av totalt 20 så fortfarande finns 7 platser att tillgå.

Det vi ska göra är att gå en grundkurs för att sedan få prova på att cykla i Velodromen på riktigt! Vi blir bland de första som går kursen.

Priserna är enligt följande.
Vuxen: 895:-,
Vuxen och guldmedlem i cykelklubben.se: 795:-,
Under 19år: 695:-,
Under 19år och guldmedlem i cykelklubben.se: 595:-

Länk till cykelklubben.se finns HÄR och där kan du också bli medlem.

Anmälan görs till mig, Ingrid, på mail: butiken@lindbergscykel.se. Så snart jag ser ditt mail återkommer jag med en bekräftelse på att du fått en plats. Det går också bra att ringa oss på 0240-14484

Hoppas många vill följa med oss på detta roliga event! Först till kvarn gäller!

Rea på Master!

Vi kör lite utförsäljning på Masters sortiment av motionsprodukter. Rean gäller de produkter som finns kvar i butiken och fortfarande finns en hel del saker kvar att välja på. Skynda fynda! :)

Lasse och Börje gjorde en hemleverans av två maskiner i Ludvika idag, jag passade på att fota dem "in action"
En annan rolig bild, så här blir det när man ska fotas medan man jobbar. Le då! MEN LE DÅ! :D


änt vi naturliga så säg!


Fredagsfeeling

Så blev det fredag igen, det har ju en tendens att bli det till slut även om det känns långt borta ibland. Veckorna flyger förbi, vi har redan avverkat halva januari.
Fredag måste vara den bästa dagen, man har hela helgen framför sig och kan drömma om vad man ska ha för sig för roliga saker, särskilt den här tiden på året när helgen är enda gången man kan vara ute när det är ljust. Sen blir det väl inte alltid som man har tänkt sig, men det är det som är det fina med Fredag, fortfarande finns alla möjligheter.

Fredagsfräckisarna har varit saknade så vi får väl bjuda på en sådan då. Trevlig helg allihopa!


Ska vi slå vad?

En kille satt i baren och tog en drink. Det hade inte undgått honom att bartendern var en mycket sexig ung dam. Hon kom över till honom för att prata bort en stund. Plötsligt sa han:

- Du ! Jag ska gå på toaletten ! Jag slår vad om att jag kan hålla ett öga på drinken medan jag är borta. Sedan lade han en hundralapp på bardisken. Hon visste ju att toaletten låg utanför runt hörnet, så hon gick med på vadet. Då tog han ut sitt emaljöga och lade bredvid glaset och gick sen på toaletten.

- Enormt lustigt ! sa hon när han kommit tillbaka.

- Inte nog med det ! sa han. Jag slår vad en hundralapp att jag kan bita mig i mitt eget öra. Det lät otroligt, så hon lade etthundra kronor på bardisken. Då tog han ut sina löständer och tryckte dem över sitt ena öra.

- En grej till ! sa han. Nu har du möjlighet att vinna tillbaka dom två hundringar som du har förlorat. Jag slår vad om att jag kan älska med dig så varsamt att du inte känner någonting. Det lät praktiskt taget omöjligt, tyckte hon, så hon ledde in honom i personalutrymmet bakom baren. Hon drog upp kjolen... Efter en stund skrattade hon till och sa:

- Ha ha ha, jag känner dig ju!

Då svarade han:

- Ja, sånt är livet ! Ibland vinner man, ibland förlorar man.RSS 2.0