Cykelhelg coming up!

Nu är det riktig vårfeeling i Ludvika. Under helgen och igår har det varit strålande solsken, plusgrader och takdropp. Det ligger en speciell doft i liften också, det känns att ett årstidsskifte är i faggorna.

Vår vana trogen kör vi en kickstart av säsongen nu till helgen, det blir extraöppet lördag 9:30-17:00 och söndag 11:0-15:00. I veckan nu så håller vi på och fixar lite i butiken till detta event, det blir ju såklart en hel del erbjudanden och specialare. Våra nätkunder kommer så klart också att kunna ta del av specialpriserna under kategorin "cykelhelg"

Det är bra med en sån här helg för ordningen och utseendet i butiken också, vi har haft den här helgen lite som en deadline och då blir det automatiskt att man tar tag i saker och fixar till.

En sak som blev klart i förra veckan är nya plåtar utanpå butiken. Vi har många många skyltfönster och på en del av dem sitter det plåtar med stora cykelbilder på och en del av dem har vi bytt ut till fräscha. Riktigt snyggt blev det!


Årets bilder från Skeppshult, lika smakfullt som alltid.


Factionhjälmarna håller i sig i popularitet, här är årets färger.


Bild på "continental mamas" som arbetar i fabriken i Tyskland samt nyheten "pre sport" kolhydratuppladdning från Enervit.


Vi passar på att göra reklam för Finnmarksturen som kör sin 20 upplaga i år!

Kommentarer
Postat av: Hulken

Det blev tjusigt !

Men hade inte en bild på Lasse in cykelaction vart ett bra motiv ? :-)/ Hulken

2010-03-10 @ 06:00:18
Postat av: Tobbe Arnesson

Oj, ett sådant cykelsug har jag sällan känt från ett stavfel: "en speciell doft i liften"Får mig att längta till att sitta och dingla med benen i Gesundas gamla stollift; känna doften av svettiga DH-skydd, barrskog samt damm i näsan.Väck med snön!

2010-03-10 @ 08:21:37
URL: http://grumt.blogspot.com/
Postat av: Ingrid

Haha, så ett stavfel kan alltså vara passande? ;)

2010-03-10 @ 16:55:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0