Lite cykelnytt

Vår turledare i Onsdags, David Emilsson, är en aktiv herre. Nu fick jag ett mail med två trevliga nyheter från honom. Den första var att i morgon ordnas en långtur på racer för intresserade med start utanför butiken.

"Långtur. På Lördag samlas vi kl 0930 vid Lindbergs Cykelbutik här i Ludvika för avtramp mot Smedjebacken.
Vi trampar från Butiken mot Smedjebacken, vägen upp mot Borlänge, där vi korsar riksvägen vid Baggbo (stannar på Macken för fyllning/tömning av vätska), vidare förbi Idkerberget och Rämshyttan till Grangärde och avslutningsvis hem till Ludvika. 11 mil blev det förra året, vilket avklarades på knappt 4 timmar (effektiv tid tror jag).
Beroende på form och färg i ansiktena kan det bli att skarva på runt Väsman på vägen hem"

"Efterlysning om intresse för lugnare Tisdagstramp - finns det några som är sugna på lugnare cyklingar på Tisdagar. Nu snackar vi Skeppshult, gammal kärringcykel, militäris om det skulle va så - allt är välkommet, huvudsaken är att vi blir fler som trampar för motionens skull. Samling vid Jägarnäsbadet 1730 för trampning ett varv runt Haggen i samlad trupp. Sista tisdagen i månaden blir det Väsman - dock ej sista tisdagen i Maj månad.
Tisdagstrampet är alltså främst för er som vill komma ut men givetvis är även snabbare/vanare cyklister välkomna att delta i det tempo som bjuds (ytterst lämpligt som uppvärmning inför ett andra varv hårdkörning med rekordtid)"

Det är alltså David Emilsson som är "pappa" till dessa nyheter och det är han som efterlyser intresseanmälningar men jag kan gärna vidarebefordra här i från butiken om ni är intresserade. Sprid gärna till vänner och bekanta också eftersom det är roligare ju fler man är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0