Söndagscykling

I takt med att det blir kallare och mörkare så blir onsdagstrampandet allt svårare att vidhålla eftersom det sker på kvällstid. Från och med denna vecka kör vi därför Söndagscykling istället.

Det är Cross/Mtb som gäller och det är samling utanför butiken klockan 09:00 nu på söndag den 31/10. Förutom lämpliga kläder tar alla med sig ryggsäck med lite fika för det blir fikastopp efter vägen.

Väl mött alla cykelsugna!

Tre prickiga...

...och mycket nöjda Velodromcyklister efter körningen igår. En och en halv intervallspäckad timme blev det och vi kunde återvända till Ludvika trötta och nöjda.Nästa vecka är det sexdagarstävling uppe i Velodromen så då tar vi paus men måndag vecka 45 kör vi igen, alla som gått grundkursen är välkomna att haka på.

Velodrom med Lindbergs

Vinterträning börjar bli högaktuellt och vad är då bättre än Velodrom? Lindbergs har bokat en stående tid varje måndag mellan 18:30-21:00 då vi kör tillsammans. Det som krävs är att man gått en grundkurs och sådana hålls rullande för dem som är sugna.

Förra veckan var första gången och här är några bilder som Finn tog under passet.

Bara att ni hör av er om ni är sugna eller har funderingar!

Slutsemestrat och CX-lopp

Ännu en Kinaresa avklarad för min del, det blev en vecka i Hainan och några dagar i Beijing. Vi hann med god mat, att umgås, kolla på grejer samt shopping så det var helt klart en lyckad resa.

Min första helg hemma spenderade jag med att räkna varv på söndagens CX-lopp här i Ludvika. Det var en kanondag publikmässigt och perfekt skönt väder för oss som stod ute och jobbade. Kanske, kanske att cyklisterna hade önskat lite mer lera? :)

David Emilsson skickade en sån fin bild till oss som han tog på Lasse. Kämparglöden bara lyser!
Nyheter och semester

Idag fick vi inte mindre än 105 nya scottcyklar. Det är de första 2011-års cyklarna som har anlänt till butiken så nu blir det montering för fulla muggar! De kommer såklart upp på sidan så småningom också.

Snart sticker jag iväg på höstsemester till Kina, vi åker faktiskt idag så två veckor framöver är det Börje och Per som jobbar med webbshopen.

En annan nyhet är att vi har en designuppdatering på gång, ni kommer att märka att utseendet på förstasidan blir annorlunda. Det kan också se lite underligt ut medan omprogrammeringen görs men det är alltså ingenting att oroa sig för, det är inte Börje eller Per som har ställt till det om det ser konstigt ut! :)

RSS 2.0