Velodrom ikväll igen!

Förra veckan körde vi lite olika lopp på tid för att alla skulle få sätta en tid och därigenom ha något att jämföra med längre fram i vår. Jag, Börje och Lasse passade samtidigt på att ha lite firmamästerskap. Lars vann självklart alla grenarna som var Flygande varv, 500m och 1000m.

Efter en i stort sett stillasittande januari och december med bla tentaplugg så är min kondis i botten, jag stod över 1000m på slutet.

Summa summarum, Lasse vann alla tre grenarna, Börje slog mig på flygande varvet och jag slog honom på 500m.

Ikväll blir det nog ingen tidtagning utan säkerligen intervaller. Väl mött!

Bjuder på lite blandade bilder som jag hittade när jag hjälpte Börje att tömma telefonen.
Först ut är Lasse på höstcykling.


Jag i en akrobatisk julskyltning ;)


Börje provåker 1800-tals cykel med träskärmar i butiken.


Veckokampanj!

Vi smygstartar säsongen 2011 med ett försäsongserbjudande. Vi har gjort kanonpriser på åtta stycken av de 2011-års cyklar som vi just fått hem. Erbjudandet gäller endast från och med idag och en vecka framåt så nu gäller det att passa på!
Först till kvarn... :)


Första Velodromsnurren för 2011

Ikväll är det första tillfället för Lindbergsgruppen i Velodromen 2011. Träningen har senarelagts en halvtimme så nu träffas vi i butiken 18:15. Från butiken kör vi samåkning, ingen idé att alla sitter i varsin bil och kör upp.

Vi får hoppas det blir många som är sugna på att snurra lite efter helgerna, själv har jag tenta på Lördag så för mig står plugg på schemat ikväll. Men ni får gärna trampa lite åt mig också :)


RSS 2.0