Vers

De som känner Lasse vet att han är en riktigt ordtrixare. Dagens fräckis blir därför ingen fräckis utan en födelsedagsvers som Lasse har skrivit till en kompis när denne fyllde 50. :)

"Jasså-Jaha
du har födeledá
Ska du ha dig en sup
eller snyting?
Din röst går ju an
men ditt ansikte - fy fan
du liknar en apas bortbyting"

Väldigt snäll och trevlig liten vers, ellerhur? ;)

Fredagsfräckis

Det blir lite dåligt med bloggtid när butiken sjuder av liv. Här kommer i alla fall en sen fredagsfräckis. :)

Den med golfaren


 

På ett av hålen gjorde en av damerna en ruskig slice och sände bollen rakt in i en grupp av män som stod och väntade på sin tur att slå på ett annat hål. Kvinnan sprang genast dit för att be om ursäkt och för att se hur det hade gått. När hon kom fram låg en av männen på marken med händerna mellan benen och vred sig i plågor.
- Får jag se på det där? frågade kvinnan.
- Nej! Det... går snart...........över, stönade mannen.
- Sluta tramsa nu, sa kvinnan, jag är sjuksköterska och vet precis hur man tar hand om den här sortens skador.
Kvinnan rullade över mannen på rygg och förde hans armar åt sidorna. Därefter öppnade hon försiktigt hans byxor och stack ner handen och började massera. Efter en stund frågade hon:
- Känns det lite bättre nu?
- Ja, det känns jättebra, sa mannen, men jag har fortfarande fruktansvärt ont i tummen.

Det är farligt att sporta helt enkelt ;)


Gårdagens cykling

Verkar som att de fick en fin tur på cyklarna i går. Jag var in och köpte frukt efter jobbet igår och när jag kom ut från affären stod de beredda att åka, hela 21st! Fantastiskt många så tidigt på säsongen.

Jag passade på att knäppa lite kort på dem också innan de stack iväg. Tobbe skrev också ett mycket inspirerande blogginlägg med både bilder och filmer, det kan ni läsa HärInnan avfärd.


Full fart

Känns som att allt handlar om full fart just nu och det är det verkligen, full fart i butiken alltså. Men det är skoj, då går dagarna verkligen undan.

Jag är tillbaka efter min förkylning om inte på topp så i alla fall på väg dit :) Blir ingen cykling för min del idag men vi får hoppas att det blir ett gäng glada som ställer upp och åker med Börje i allafall.

Uppdaterar i morgon med vilken tur som kördes ikväll! Ha det bra!

I Ludvika laddar vi

Fint väder slog till i stan och butiken blev som förbytt. Som ni har märkt har bloggen blivit lidande på grund av folkanstormning i butiken och på nätet, puh nu känner vi verkligen att det är vår. Som grädde på moset har Börje dragit på sig inflammation i luftrören och jag är förkyld. Surt. Nu vill vi ju cykla! Lasse får köra för oss alla så länge.

Från klubben här i Ludvika har vi något som kallas alliansen, för er som inte är härifrån så är det en intern "tävling" som körs hela våren/sommaren/hösten öppen för alla men det är mest de som tränar rätt hårt som är med. I vilket fall skickade Lasse ut en inbjudan härom dagen om att det snart är dags att dra i gång.
 
Lasse skrev i inbjudningsmailet:
"Jaha, en vecka kvar till Allianspremiären. Aftonbladet ville göra en extrabilaga, men jag sa att "blir det inte expressen också så får det vara". Gjorde jag rätt?

Kristoffer svarar:
"Kan vi inte införa en klass där det gäller att köra så långsamt som möjligt? Tänk vad mycket mer tid vi skulle få tillsammans! ;)"

Jag tippar att det kommer vara CSK Ludvika i topp i alla klasser i alla tävlingar i år. :)

P.S: Förutom Onsdagscyklingen så kommer vi i år även att starta en grupp för knypplare på Torsdagar, vi kommer där att knyppla varsitt överdrag till cyklarna. Eftersom Kristoffer så gärna vill göra saker tillsammans så har han en hedersinbjudan till den gruppen. D.S ;)

Ett gott skratt..

..fick jag mig idag när jag packade upp ett par skor som returnerats till oss för byte. Jag skulle ta upp dem ur kartongen och kolla så att de klarat transporten och det var då jag såg det, under den ena sulan sitter en sur godisflaska. :) Kan det vara så att kunden i fråga har barn hemma?Smaka, någon? ;)

RSS 2.0