Tack för en trevlig Finnmarkshelg!

Finnmarksturen blev en blöt historia men det verkade som att alla som gick i mål var lika glada som leriga så då måste det ju bli godkänt. Själv tycker jag att det är roligast med alla knattar som under söndagen gick klädda i full mundering hela dagen, inklusive glasögon och hjälm. Det är underbart att se den sanna glädjen hos dessa knattar som kör sin runda och sedan får medalj och prispåse.

I butiken har det också varit full rulle, många är ni som har besökt oss och fyndat bland alla röda prislappar. Kul med så många nya ansikten, hoppas att många av er kommer att fortsätta handla av oss, i butiken eller på webben. Många var också ni som deltog i vår utlottning av en Mongoose Sabrosa-cykel. Vinnaren i den utlottningen blev: Kent Norén från Frövi, ett STORT grattis till dig från alla oss på Lindbergs.

Vi vill också tacka alla andra som besökte Ludvika och Finnmarksturen, hoppas ni hade en lika trevlig helg som vi hade!

Finnmarkshelg

Vi laddar för fullt, nu känns det att helgen börjar närma sig. Tack vare rean har vi haft jättemycket folk i butiken hela veckan och det är såklart perfekt som uppladdning. Rean fortsätter under hela helgen samtidigt som vi har en del extraöppet för att kunna serva Finnmarksåkarna.

I morgon, Fredagen den 28/8 har vi öppet 9:30-21:00
Lördag 29/8 öppnar vi 07:00 och har öppet minst till två eller så länge det är kunder i butiken.

Fortfarande finns en hel del fynd kvar att göra i butiken, det är bara att passa på och kika förbi! :)

Rean går som smort!

Vi hade en upptagen dag igår, rean startade kl 06:00 och redan fem över sex hade vi den första kunden som köpte sig en reacykel. Snacka om bra start! :)

Hela dagen var förövrigt som en riktig försommardag, både med tanke på mängden folk i butiken, hur många cyklar som gick iväg och så vädret. Vilken underbar sensommar vi har, det är det här vädret jag har saknat hela sommaren. Det är helt perfekt när man vill vara ute och hitta på saker, cykla, promenera i skogen, plocka svamp. Oändliga möjligheter.

Vi har börjat nedräkningen till Finnmarksturen också, det smäller ju till helgen. Innan dess så hoppas vi att rean tickar på och att vi får träffa många cykelintressenter i butiken de närmsta dagarna.

Hoppas ni njuter av sensommaren så som vi gör!

Rean startar på Måndag!

Nu på måndag smäller det! Vi kör igång en enorm höstrea som omfattar i stort sett varenda cykel i butiken med några få undantag. Vi kommer att öppna butiken redan klockan 06:00 på måndag morgon  (24/8) och självklart är det först till kvarn som gäller.

Rean kommer till att börja med omfatta vår fysiska butik i Ludvika helt enkelt på grund av att vi inte har möjlighet att hinna ändra alla priser på nätet innan dess. Men är du intresserad av någon speciell cykel och vill köpa den på nätet innan priserna hinner ändras så kan vi ordna det ändå. Hör av dig via mailen och tala om vilken cykel du vill köpa så får den gå före i kön och priset ändras direkt.

Först till kvarn alltså, det gäller att vara beredd på måndag! Trevlig helg på er!

Höstsäsong på ingående.

Så var då semestern avklarad för i år. De veckorna går alltid så enormt snabbt, jag hann knappt förstå att jag hade semester innan det var klart. Nu är det nya friska tag inför höstsäsongen i alla fall.

I butiken har takten lugnat ner sig något som den alltid gör vid den här tiden på året och vi börjar planera inför diverse höstprojekt. Förra hösten bytte vi ut en gammal butiksvägg med inredning mot nytt och entreväggen blev verkligen mycket fräschare än tidigare. Vad vi ska göra i år får bli en överaskning men bilder kommer så klart här i bloggen så snart vi har satt igång.

Annars är det laddning inför Finnmarksturen som går av stapeln om lite mer än en vecka, vi märker ökad försäljning av MTB-däck och energiprodukter och vi hoppas så klart på många pigga deltagare! I år kommer vi inte att flytta ned butiken till målområdet utan vi satsar extra krut på att förbereda den ordinarie butiken i stället och vi känner att det kommer att vara en styrka att ha butiken kvar på plats så att vi kan erbjuda fullt utbud. Representanter från Scott och Shimano kommer att finnas på plats för att hjälpa oss. Vi förbereder också en överaskning för de kunder som kommer att besöka oss i butiken, det blir spännande! :)

RSS 2.0