Semestertid

I tre veckor framöver kommer Per att ersätta mig i arbetet med hemsidan och webbshopen eftersom jag ska ha semester. För er kunder blir det ingen skillnad, Per kommer att fixa det galant!

Ses om tre veckor!

Dagens Lasse

Lasse är som sagt en riktig ordtrixare. Den här kluriga versen har han kommit på själv!  (Med mig och Börje i åtanke? ) ;)

För en glad idiot
tar det aldrig emot
trots att huvét slår i väggen stup i ett

Han bara står där och bankar
undan alla dystra tankar
det - är dårens hemlighet

Telia, -var god dröj..

Som ni sett i tidigare inlägg så har vi haft en del problem med telefonen idag. Vi har försökt att lösa det på olika sätt, bland annat genom att prata med Telias kundtjänst. När man kommer dit får man et meddelande som lyder som rubriken: Telia, var god dröj..

Eftersom jag hade telefonen på högtalare när jag stod i telefonkön så hörde Lasse det och nu hela eftermiddagen har "telefonskämten" haglat. Här är ett urval.

"Jordbruksverket, var god plöj"
"Skatteverket, var god höj"
"Friskis och Svettis, var god töj"
"Sengångarna, var god fördröj"
"Sjöfartsverket, var god förtöj"

osv, osv rätt kul har vi haft :)


Telefonproblem!

Idag och i morgon går det inte att kontakta oss via telefon. Något är fel med vårt fasta nät och problemet är felanmält till telia. Vi har fått löfte om att det ska vara avhjälpt till i morgon kväll och vi hoppas att det inte ska vara längre än så.

Tills vidare får ni kontakta oss via mailen, butiken@lindbergscykel.se

Stillestånd i värmeböljan

Verkar som att hela Sverige är inbäddad i en tropisk värme. Skönt tycker jag men många verkar mindre nöjda. Som vanligt är vädret ett stort diskussionsämne här i butiken och kunderna verkar överens om att det är svårt att få temperaturen "lagom" :). Ena veckan är det alldeles för kallt och sedan slår det till med detta tropiska klimat. Fast för mig som är en riktig fryslort får det gärna vara såhär varmt ett slag.

Värmen för också med sig ett uppbåd av kunder i butiken och därmed massor att göra, det är jätteroligt tycker vi och vi försöker hinna med allt vi bara kan. Men som ni märker så får ju bloggen lida för det.

Nytt i butiken är att Lasse har semester så den här veckan ut är det Robin som ni möter i verkstaden. Per har också kommit in som förstärkning under sommaren och han håller som bäst på att lära sig hur man sköter webbshopen för att kunna ta hand om den och er nätkunder på bästa sätt när jag går på lite ledighet så småningom.

Hoppas ni har det fint ute i sommarsverige!

RSS 2.0