Vinnare i utlottningen den 28/5

Torsdagen den 28/5 hade vi kvällsöppet i butiken med många olika aktiviteter. Bland annat fick man för varje femhundring som man handlade för fylla i en lott och vara med i utlottning om lite olika priser. Här följer vinnarna:

1. Cykelhjälm  - Erik Lundin, Falun
2. Cykeldator - Mats Blom, Ludvika
3. Belysningsset - Krister Hinders
4. Tour de France set - Roger Nilsson
5. Cykelolja - Mattias Kähäri, Ludvika
6. Fotpump - Pierre Nyström, Ludvika
7. Sadelskydd - Lena Accord, Ludvika
8. Scottkeps - Riccard Gustavsson, Smedjebacken
9. Kombinationslås - Erika Hinders, Finspång

Vinnarna är välkomna att hämta sina priser i butiken eller ringa till oss för att få dem skickade.

Vi önskar stort GRATTIS!! :)

Söndagsutflykt

Jag fick ett mail från en av våra kunder, David Emilsson. Han och kompisarna planerar en längre tur på söndag. Så här skriver han:

"Hoj

På Söndag träffas vi vid Lindbergs Cykelbutik kl 11:00 för en fin tiomilatur.
Vi trampar mot och genom Smedjebacken och kör norrut mot Borlänge, över "riksvägen", genom Idkerberget till Nyhammar å vidare hemöver. Färden hem mot Ludvika kan förlängas någon mil söder om Väsman om man är pigg i benen...
Tempo på långturerna brukar ligga på 27-28 km/h

Välkommna"

Vackra vackra Sverige

I morse vaknade jag och var utsövd redan klockan sex, måste vara lite jetlag efter min resa för normalt sover jag som en gris vid den tiden. I alla fall så kom jag på att det nog var ett bra läge för en liten löprunda och det var nog dagens bästa beslut. Det blev en längdmässigt ganska kort runda, från Donken till mossplan, under viadukten över till ABB och sedan cykelbanan bakom ABB mot Väsman, bort till skuthamn och förbi Statoil tillbaka igen.

Den korta sträckan uppvägdes av lite intervaller hit och dit, och lite övningar för överkroppen (stela axlar). På vägen förbi piren var jag bara tvungen att gå ut på vågbrytaren och kolla på vattnet. Det var helt sagolikt! Totalt vindstilla och spegelblankt, vilken otroligt fantastisk natur vi har i det här landet....

Bloggtorka?

Vi har fatt lite funderingar till butiken om huruvida bloggen har dott eftersom det har varit sa daligt med inlagg pa senaste tiden. Bloggen har inte dott utan jag befinner mig pa semester i Kina for tillfallet och det ar orsaken till Bloggtorkan. Jag ar tillbaka igen pa mandag och da aterkommer aven bloggen med full kraft och nya friska tag! :)

Under tiden kan ni som ar nyfikna folja min semester pa min blogg har

Pa aterseende nasta vecka!

RSS 2.0