Semester coming up!

I morgon kommer jag att hoppa på ett flyg och ta mig till Beijing där resten av min familj för tillfället bor. I två veckor kommer jag att vara där på semester och under tiden kommer Lotta att ta hand om er nätkunder.
Lotta är jätteduktig och har även tidigare haft hand om e-butiken när jag varit borta.

Jag är tillbaka på måndag den 16 nov så vi hörs då! Är någon nyfiken så går det bra att följa mig på min egen blogg här.

Ha det så bra!

Gårdagens onsdagscykling.

Intresset svalnar i takt med temperaturen precis som varje år, men ett litet järngäng kämpar sig ändå kvar till den sista eftappen som går av stapeln nästa onsdag. Fotografering blev det också igår och här kommer lite fler bilder!Herrarna hade ett kanonväder igår vilket ni kan se på bilderna, visst ser de ut att ha det bra i solen?! :)

Nya energiprodukter

Ytterligare nyheter på sidan är "Multipowers" energisortiment. Det är ett komplett sortiment med uppladdningsprodukter, energiprodukter, återhämtning etc. Jag kan särskilt rekommendera "Multipower Carbo Bar" som är en energibar med ny och speciell konsistens.
Baren nästan smälter i munnen vilket hjälper till att få ner den snabbare än om du bara tuggar den. Särskilt skönt är det att lättare bli av med den där sista tuggan som så ofta, i alla fall för mig, är svårsvald. Värt att prova!

Du hittar produkterna under kategorin Tillbehör - Energi- och kostprodukter.

Scott 2010-års cyklar!

Japp, nu har den första laddningen kommit. Vi fick en pall med cyklar av Scotts 2010-års modeller. Härligt! Nu fick jag nästan liite vårkänning fast det är rätt tidigt för det ännu... Men det är kul att de kommer tidigt så har vi mycket tid på oss att montera och greja i butiken, det är perfekt!

Den första laddningen innehöll till största delen barncyklar men även någon stor racer och mountainbike och eftersom vi har en grymt duktig prao denna veckan så får vi bra hjälp med att montera dem så att vi får se dem live riktigt snart, det blir grymt!

Helgens VM-resa

Börje var till Schweiz över helgen och hejade på de svenska åkarna. De hade en bra helg och Börje lyckades med konststycket att vinka till Inger (hans fru) via tvn samtidigt som de pratade i telefon, lite häftigt. :)

Den här länken kom på mailen nu, där finns en bild på de glada svenska fansen. Glada var ordet!

RSS 2.0