Trainers

Med hösten börjar också trainersäsongen närma sig. Inte så roligt kanske att börja tänka på att gå in och sätta sig ännu efter som september har varit så fin... men vi vet ju alla att den riktiga hösten kommer med blåst, rusk och regn, då blir det faktiskt skönare att komma in och kanske sitta framför Euro Sport och köra istället.
Jag vet att många lägger av helt under vintern och det är egentligen lite trist, för tänk vad mycket roligare det blir till våren om du har avverkat några mil på trainern under vintern! Det tål att tänkas på.

Här är i alla fall lite nyheter som är upplagda på sidan idag, både några trainers och lite tillbehör. Enjoy! :)

Lite varierande prisklasser och prestanda, blir du nyfiken på att veta mer? Kika in i kategorin "Trainers" som ligger under "Motionsredskap".

Premiär!

Japp, då har det hänt, nu har vi fått hem de första cyklarna ur 2010års Scottprogram. Det kanske verkar konstigt att de kommer redan i september men det är ju såklart Cyclocrossarna som har kommit eftersom den säsongen sätter igång nu. Lasse är laddad och har bland annat pimpat cykeln med en ny lättare styrstam... prylnisse :)

Generellt kan man säga om årets Crossprogram att ramarna har förbättrats något, på aluminiumramarna har överrören formats om så att bärandet av cykeln ska bli skönare och mer egonomiskt. Annars tycker ju jag att den röda färgen på CX Comp är helt fantastisk, Lasse har monterat den första idag och den var verkligen helt annorlunda i verkligheten mot på bilden.mm.. vilken skönhet! De vita fälgarna är verkligen pricken över i.

Börje den lyckans osten är i Schweiz på cykel-VM och spanar. Vi får hoppas på en rapport därifrån när han kommer hem. Kan ju passa på att hurra för Gustav Larssons silver i tempo redan nu! :)

Inläggning av cyklar.

Japp, då är jag på gång. Nu är hösten officiellt här eftersom jag har gett mig på årets inläggning av nya cyklar på hemsidan. Scottprogrammet är först ut, i deras program finns inte mindre än 16 olika "serier" med ett antal cyklar i varje och först ut blev cyklarna i Sparkserien som nu finns att beskåda på sidan. De är riktigt snygga och det är självklart spännande med det som kommer nytt, jag riktigt känner hur vårkänslorna spirar redan! :)Toppvarianten i Sparklinjen är självklart en riktig skönhet med sina sobra färger, mer info om den finns på sidan under fliken cyklar- mountainbike.

Lite blandat

Vi befinner oss lite i vad man kan kalla en mellansäsong. Sommarens cykelintresse har inte riktigt dött samtidigt som vi märker att det är en hel del lugnare än tidigare på säsongen. Cykelrean och skorean är förstås det som håller intresset uppe såhär en bit in på hösten.

För oss som arbetar i butiken är hösten ändå en spännande period, vi åker kors och tvärs genom landet för att besöka våra leverantörer och göra inköp inför 2010. Hittils har vi varit hos Scott och jaguarverken för inköp av Scott och Marvilcyklar och jag kan avslöja så mycket som att programmen ser riktigt fina ut även för nästa säsong. Ni får hålla er till tåls en stund till men så småning om kommer cyklarna att komma insmygande på sidan...

Skorensning

Som ni ser så har vi dumpat priserna rätt kraftigt på alla våra skor. Vi behöver rensa upp på lagret så att vi kan få plats med alla nyheter inför säsongen 2010. Alla skor är nedsatta till hälften så det är bara att passa på att fynda!

Hoppas ni får en trevlig helg!

Nya cyklar inför 2010

Idag har jag och Lotta jobbat utan grabbarna. De tog sig en tripp till Uppsala och Scott för att bestämma vilka cyklar vi ska satsa på inför 2010. Hela beställningen på nästa års Scottcyklar läggs faktiskt idag. Bilder och specifikationer har släppts på Scotts hemsida redan nu så får den som är nyfiken går det bra att kika in där.
Adressen är www.scottusa.com

Rean pågår för fullt både på nätet och i butiken, fortfarande finns många fina fynd kvar att göra. :)

Rean Fortsätter!

Även denna vecka kör vi på de röda lapparna i butiken, sortimentet har tunnats ur men ännu finns det många cyklar att välja bland. Alla cyklar är nedsatta 10-15% i pris, många mer än så. Skynda att fynda!

Igår hade vi trevligt besök från Frövi, det var vinnaren i helgens cykelutlottning som var här och hämtade sitt nyförvärv. De var glada och verkade mycket nöjda. Vi önskar stort grattis igen! :)

RSS 2.0