Snöpligt

Dessa datorer...

Vi har haft utskick med lite specialerbjudanden till våra kunder de tre senaste helgerna och fått lite respons på det. På senaste tiden har vårt system blivit allt långsammare så i Fredags bytte vi rätt och slätt dator och oj vad bra allt blev och vad lätt det gick!
Trodde jag... tydligen har något varit fel i mailsystemet också så alla kunder har inte fått ta del av våra erbjudanden när de gällde utan alla tre plingade in i deras mailboxar först idag.

I och med detta vill jag bara säga att vi inte har blivit knäppa, det är vårt system som spelat oss ett fult spratt!

Lösningen blir att vi kör vidare med de tre kampanjerna från och med idag måndag 21/6 till och med onsdag 23/6. Man kan då välja att utnyttja ett erbjudande per order.

Nu ska jag återgå till att försöka skapa ordning i det kaos som uppstått i och med detta... Hoppas er måndag flyter lite bättre! :S

Träningsstrumpor på köpet!

Helgens erbjudande handlar det om såklart.
Från och med idag, Fredag 18/6 och till och med Söndag 20/6 bjuder vi alla som lägger en order i vår webbshop på ett par träningsstrumpor. Det enda du behöver göra är att uppge din skostorlek i meddelanderutan.

Ett riktigt schysst erbjudande så det är bara att passa på! :)

Hoppas ni får en trevlig helg!

Jag antar att jag är en "riktig" cyklist nu då..


Det sägs ju att man inte är en riktig cyklist innan man har vurpat så nu måste jag väl vara en "riktig" landsvägscyklist, kan väl inte säga att det kändes bra att vurpa men nu har jag ju i alla fall provat det med. (Lite mer info om turen, vart vi åkte och så finner du under fliken "onsdagscykling".)

Inom konstcykling på enhjuling är det ju i stort sett daglig golvkontakt och det gör ju också många gånger väldigt ont men största skillnaden är nog ändå att man då är lite mer "beredd" på det. När man tar sats inför ett nytt trick så finns det ändå med att risken är rätt stor (för att inte säga överhängande) för att det blir golvkontakt och ofta i kombination med ett trassla in sig i cyklarna. På racern handlade det istället om någon nanosekund från att "åh vilken underbar tur det här är" till ögonblicket då jag insåg att "det här går åt helvete" och sedan låg vi där i en hög. Just överaskningsmomentet var nog det värsta, när jag väl låg där gick det på rutin från alla vurpor på enhjuling typ "ok jag andas, benen och armarna är kvar, ja jag kan nog resa mig".

På mtbn blir det ju också annat, där har jag ju också gjort en del vurpor även fast jag inte åkt mycket alls (eller kanske just därför? (:) men där har det mer varit att jag "vickat" när jag kört fast i leran och inte hinner få ur fötterna.

Summan av kardemumman är nog att jag föredrar enhjulingsvurpor och mtb framför racervurpor.

Fascinerande också att båda sidorna av cykeln tycks ha haft kontakt med marken, båda växelreglagen är repade på utsidorna liksom båda pedalerna och snabbkopplingen bak. Verkar som att jag hade tur med cykeln ändå, inga direkta skador förutom obetydliga repor, behöver bara vrida rätt styret och sadeln samt byta styrlinda.

Av oss fyra som var omkull var det en annan tjej som gjorde illa sig mest, där var det foten som verkar ha tagit mest stryk och i skrivande stund väntar hon på att få komma in på röntgen för att kolla så att inget är brutet i tillägg till sårskadan som hon fick. Hon är dock vid gott mod så vi håller alla tummar och tår för att det ska gå bra!

Edit: Inget är brutet, en sårskada i foten och lite skrapat. Kommentar från Lasse: "det enda som bröts var cykelfärden" hehe.


Vi firar in sommarlovet!

För att fira sommarlovets start erbjuder vi nu våra kunder 10% rabatt på en valfri vara i vår webshop!
Ange rabattkoden som är ordet sommarlov så dras rabatten automatiskt av i kassan.

www.lindbergscykel.se

Gäller inte reavaror och kan inte kombineras med övriga erbjudanden.
Rabatten gäller 11/6 tom 13/6.Lasse gillar´t! :)

gårdagens onsdagscykling

Etapp tio av onsdagscyklingen hade samlat 34 cyklister på Marnäs Torg denna fina kväll, en kväll som gjord för en härlig cykeltur.
Stefan Andersson hade lagt kvällens bana och den gick 66an till Lernbo, vidare till Hagge och Snöåsundet, Björsjö, Smedjebacken, Morgårdshammar, Gubbo, Silfhyttan, Norsbro och åter till Marnäs Torg.
Det blev en sträcka på ganska precis 57 km. Tiden för den större gruppen, grupp ett, tjugoåtta stycken, blev 29km/h
Grupp två, den långsammare gruppen, sex stycken, en tjej som tränade för kommande tjejvättern, åkte samma bana. Där blev tiden 2,09 och en snitthastighet på 26,4 km/tim.

 Naturligtvis den obligatoriska spurten hela Gamla Bangatan upp till butiken, ett fruktansvärt igångdrag av Andreas L men han höll inte hela vägen fram, Björn E knäppte honom på slutet.

Nästa onsdag blir vi över 40 som samlas utanför butiken, säg till alla ni känner så att vi kan tangera deltagarrekordet som nu är 34 st! Alla är hjärtligt välkommna till en fin social cykling i härlig Bergslagsnatur:)

Fraktfritt hela helgen!

Nu testar vi något nytt, hela helgen är hela vårt sortiment i webbshopen fraktfritt! Perfekt tillfälle att passa på! :)

Onsdagens Cykling

Som tidigare onsdag delade vi den rekrodstora truppen i två grupper. Totalt var vi 34 stycken varav 9 valde lite lugnare tempo och 25 valde lite snabbare.

Jeie var kvällens banläggare och han tog med den snabbare gruppen ut på en riktig "bergsetapp". Marnäs torg - Gonäs - Saxdalen - Björnhyttekroset - Björkås - Grotfallets skidstadion - genom Grängesberg - cykelbanan hem till Lyviken och Marnäs Torg. Totalt blev det 65 kilometer på 2h 15 min vilket gav ett snitt på 28km/h

I den lugna gruppen valde vi att skippa bergetappen och åkte istället ett varv medsols runt Väsman. Vi hade en lugn och fin runda i toppenvädret där vi tränade på Belgisk kedja med ganska täta växlingar. Det flöt på väldigt bra och turen gick jämt och fint. Våra datorer stannade på slutsträckan 47km på tiden 1,49 vilket gav oss ett snitt på 25,8km/h

Det var riktigt kul att se så många cyklister på plats i det fina vädret och extra kul med den lugnare gruppen som nästan hade fördubblat sig sedan förra veckan, från fem till nio cyklister! Det var mycket lättare att finna flyt i åkningen nu när vi var lite fler så vi hoppas verkligen på en fortsättning på den trenden. :)


Nu finns vi på FB

Japp, nu har vi startat en grupp på Facebook också. Lindbergs Cykel heter den kort och gott. Gå gärna in där och bli medlemmar, det kommer bli lite tävlingar och sådant den vägen. :)

Ikväll blir en toppenkväll!

Det känns som att dagens Onsdagscykling kan bli en riktigt bra upplaga, vädret ser riktigt lovande ut med över 20grader i luften och dessutom har vi besök i butiken som ska följa med oss på turen. Det är ingen mindre än Kjell Nilsson, före detta elitcyklist på åttiotalet och numera säljare på Shimano Nordic som ska följa med oss ut.

Jag tror det blir toppen, hoppas att ni blir många som vill åka med oss! :)

Konkurrera med Siljan runt?

Jag fick ett mail från David Emilsson, på lördag arrangerar han en långtur med start från butiken, han skriver såhär:

"Lördagslångtur 09:30 från Lindbergs-butiken
Jag tänkte mig en liten långtur på Lördag - för att göra uppror och konkurrera med Siljan Runt, framförallt för att slippa åka 31 mil i bil för att cykla 16...
I grova drag blir det rutten Ludvika, Idkerberget, Borlänge, Bäsna, Mockfjärd, Dala-Floda, Björbo/Fänforsen, Malingarna, Nyhammar, Sörvik och åter till Ludvika - I runda slängar 15 mil
"Matsäcksstopp" nån stans efter Borlänge och ett riktigt fikastopp på fiket borta vid Fänforsen - Alternativt endast fikastopp på mitten vid Mockfjärd nånstans om någon vet ett bra fik där... (Naturligtvis fler stopp vid behov)
        P.S. På förra årets tur till Fänforsen inkluderade ett Kaffe/Choklad-snabbstopp på macken i Nyhammar på vägen hem, det förespråkar jag även i år :-)"

Alla ni som inte har bokat Siljan i år är alltså välkomna på lördag! :)


RSS 2.0