Solsken, torr asfalt och Velodromcykling!

Solsken och torr asfalt, ja så ser det ut utanför butiken just nu. Det var mulet hela förmiddagen men nu har det spruckit upp och känns verkligen som vår i luften. Snart är det dags för racer, underbart!

Velodromcykling ja, det är väl ingen som missat att vi i butiken blivit lite tända på det? I helgen fick jag stå över men Lasse var upp till Falun tillsammans med Björn Engström (en annan Ludvikacyklist) och körde sin första tävling. Börje var också upp men valde att köra ett träningspass i stället. Börje fick även till en vurpa pga punkterat bakdäck men som tur var gick det bra förutom lite fläckar på hans vita "lindbergscykelbyxor".

Här kommer lite bilder på Lasse & Björn i full aktion!Hoppas ni har en lika fin Tisdag därute i landet som vi har! :)

Kvällsöppet på Torsdag 25/3!

Vi fortsätter med lite aktiviteter, det känns som att det är viktigt att vi själva håller oss aktiva nu när säsongen har tagit fart. Så klart är det ju lite lugnare efter snön som kom i helgen men det är ingen idé att sänka farten för det!

Torsdag alltså, då finns vi i butiken fram till klockan 21:00, vi säljer ut våra kvarvarande -09 cyklar till bra priser, har en hel del övriga kampanjer och bjuder på fika. Kika gärna in på en kopp kaffe om ni har vägarna förbi, vi gillar att få besök. :)

Vår butik verkar ha blivit ett "fotohak", här kommer lite fler bilder från en annan kille som också fotat butiken. Kul med lite bilder.
Ena sidan av vårt "dirtrum"


Lasse är i gång i verkstaden.

Hoppas vi syns på Torsdag!

It´s ON!

Säsongen alltså, shit vad kul det är att känna att vi är igång. Vi har kundtillströmning både till butiken, telefonen och mailen. Extra roligt är det eftersom vi känner oss väl förberedda inför säsongen, mycket cyklar är monterade och mycket nytt redan framplockat. Då slipper man greja med det mitt i säsong.

I helgen hade vi extraöppet och lite kampanjer i butiken. Vi hade väldigt mycket folk och besök av våra representanter för olika märken, då märktes det verkligen att vi är på gång!

Till veckan som kommer blir vi en till i personalen, Per som brukar sommarjobba hos oss ska göra praktik under två veckor och vi ser fram emot förstärkningen.

Här kommer några bilder som en kund knäppte i butiken i helgen, så här fint har vi :)


Dansande små skridskoindianer...

...blev lite förvånad idag när det strulade för Börje och han började prata om sånna. Har aldrig hört uttrycket tidigare men det var tydligen en ersättning för en lite grövre harang. hehe.

Förutom tillfället med de dansande små skridskoinianerna går förberedelserna bra för oss, vi har fått fram det mesta av det nya och prisskyltar är i antågande. Vi hoppas på en kanonhelg och vädret ser väldigt lovande ut. I aftonbladet var det bara två feta solar på lördag och söndag. Niiice!

Just det, vi är för tillfället instängda i butiken, snön på taket utanför dörren är på väg att rasa så vaktisen har spärrat av. Livsfarligt med all snö och is på taken. Vill ni besöka oss så går det bra att gå in på baksidan. Förhoppningsvis trillar snön ner snart så att det går bra att komma in den vanliga vägen igen.

Cykelhelg coming up!

Nu är det riktig vårfeeling i Ludvika. Under helgen och igår har det varit strålande solsken, plusgrader och takdropp. Det ligger en speciell doft i liften också, det känns att ett årstidsskifte är i faggorna.

Vår vana trogen kör vi en kickstart av säsongen nu till helgen, det blir extraöppet lördag 9:30-17:00 och söndag 11:0-15:00. I veckan nu så håller vi på och fixar lite i butiken till detta event, det blir ju såklart en hel del erbjudanden och specialare. Våra nätkunder kommer så klart också att kunna ta del av specialpriserna under kategorin "cykelhelg"

Det är bra med en sån här helg för ordningen och utseendet i butiken också, vi har haft den här helgen lite som en deadline och då blir det automatiskt att man tar tag i saker och fixar till.

En sak som blev klart i förra veckan är nya plåtar utanpå butiken. Vi har många många skyltfönster och på en del av dem sitter det plåtar med stora cykelbilder på och en del av dem har vi bytt ut till fräscha. Riktigt snyggt blev det!


Årets bilder från Skeppshult, lika smakfullt som alltid.


Factionhjälmarna håller i sig i popularitet, här är årets färger.


Bild på "continental mamas" som arbetar i fabriken i Tyskland samt nyheten "pre sport" kolhydratuppladdning från Enervit.


Vi passar på att göra reklam för Finnmarksturen som kör sin 20 upplaga i år!

Äntligen

Nu kan man nästan säga att vi är igång. Att vända blad i kalendern så att det blev mars var som att tyrcka på en knapp eller öppna en dörr. Det blev stor skillnad på kundtillströmningen både i butiken och på nätet, tänk så märkligt det kan vara. Verkar ju dock som att mars tog solen med sig också, det kanske är så enkelt som att det väcker vårkänslor i oss människor.

I och med att dörren så att säga har öppnats så har vi ju också desto mer att göra. Jag lyckades avsluta min inventering av hemsidan alldeles lagom i tid så nu är det innläggning av allt vårnytt som står på schemat. Mycket finns redan uppe men lite mer ska allt få rum. Vi monterar cyklar för fullt och ser med glädje fram emot våren, det är skönt att ligga bra till med allt som ska hinnas med!

Nästa helg kommer vi att ha lite special i butiken, vi kör extraöppet fram till 17:00 på lördagen och sedan har vi också öppet på söndagen, klockan 11:00-15:00. Då hoppas vi på många cykelsugna besökare! :)

Jag avslutar med en vacker vinterbild av Marnäs Torg. Underbara sol!RSS 2.0