Onsdagscykling den 15/9 2010

Etapp 24 2010 den 15/9

S-E "Sventa" Janssons tur blev densamma som kördes förra veckan. Tanken var att kvällens tripp skulle gå åt väster alltså Väsmanhållet, men ditåt var himlen kolsvart. Alltså regnvarning. Nu fick vi istället sol på oss när vi äntrade Smedjebacken. 31,5km i snittfart - 40km distans och tiden vi var ute 1tim.15min.

Nästa onsdag 22/9 -10 startar vi 17:30 från Marnäs Torg

Bengt Dahlgren bestämmer då var turen går. Varmt välkomna :)

Onsdagscykling Etapp 23 den 8/9 2010


Veckans tur gick från Marnäs Torg - Lernbo - rondellen Smedjebacken - Jobsbo - gamla Jobsbovägen - tillbaka mot Morgårdshammar - Gubbo - Hillbo och tillbaka till Marnäs Torg. En fin tripp med 11 cyklister i skönt höstväder med syrerik luft. Distansen blev 40km - 1tim och 16min vilket gav ett snitt på 31km/h.

Nästa vecka, den 15september kör vi klockan 18:00 med Sven-Erik "Sventa" Jansson som färdledare.

Välkomna!

Tiokronorsmåndag!

Japp, det är precis vad det låter som, idag kostar sex av våra podukter endast tio kronor. Du ser dem på vår förstasida. Skynda, fynda!

2011-års Cyclocrossar...

...finns nu i butiken. :)

Lasse har lagt beslag på en och redan hunnit provköra med riktigt gott resultat. Till hösten ska vi förhoppningsvis också ha en cyclocross-tävling här i Ludvika så den hoppas vi på stort intresse kring. Återkommer med mer uppdateringar om den längre fram.

Crossarna alltså, här har ni snyggingarna!

Scott Addict CX


Scott CX Team


Scott CX Comp


Välkommen in på en tjuvkik! :)

Gårdagens mästerskap

Utgången var ju som sagt ganska given, men med mina sega ben efter onsdagens tur fick jag passa mig, Per var inte alls långt ifrån på sin singelspeed.

Jag grämer mig för jag hade kameran med mig men tog ingen bild alls på oss! Illa! Kameran var inte ens upp ur väskan och jag hade inte en tanke på det. Riktigt synd faktiskt.

Resultatet på firmamästerskapet i rekordmilen blev följande

1. Lasse  tid:15,35min snitt: 39,1km/h

2. Börje  tid:17,56min snitt: 34,2km/h

3. Ingrid tid:19,37min snitt: 31,0km/h

4. Per     tid:20,20min snitt: 29,7km/h

Firmamästerskap!

Ikväll har vi en träningstävling i Ludvika som kallas rekordmilen. Helt enkelt ett tempolopp som är en mil långt. Både jag, Börje, Lasse och Per ska vara med så det blir lite som ett firmamästerskap!

Utgången är ganska given men det är ändå roligt att vi alla ska vara med. Ska bli spännande att se också vad Per ska åka på, han är ju downhill/bmx-kille och tar han en av dem kommer det ju inte att gå fort men har han hittat på nåt annat så... ja han är rätt långbent så han har mycket att trycka på med :)

Ska försöka knäppa nåt kort på oss vid starten sen... :)

Onsdagscykling 1/9

Den första höstcyklingen blev också min första sedan cykeln blev lagad. Jag var på väg ut för ett par veckor sedan men då började det regna så jag struntade i det. Igår sken solen från en klarblå himmel, perfekt för lite höstcykling.

Pärlan står och glänser lite i solen innan turen.


Vi körde från ludvika, över högberget, mot östansbo och vidare ut till snöån och björsjö. Där svängde vi av mot smedjebacken, åkte in i smedjebacken mot morgårdshammar. Där åkte vi ut på stora vägen igen och raka vägen hem.

Ett glatt cykelgäng hemma igen!

RSS 2.0