Onsdagscykling ikväll!

Visade sig att jag glömt att uppdatera onsdagssidan förra veckan, klantigt av mig! Vi kör i alla fall ikväll som vanligt, samling vid butiken klockan 18:30.

Hoppas att många känner sig cykelsugna i värmen och att vi blir många ikväll!

Väl Mött!

Rundtur i butiken

Vi tänkte börja posta lite filmklipp och bilder från butiken så att främst ni nätkunder ska få se hur det ser ut i vår markbutik.

Första bilden föreställer butikens lager/kontor, där alla paket packas och cyklar förvaras. Ingrid brukar alltid säga "where the magic happens", men riktigt så internationella är inte vi andra.


Lasse är i högform på Facebook

Att Lasse gillar ordvitsar är väl ingen hemlighet och när vi väl fick in honom på FB så hittade han sitt forum. Här kan ju folk dessutom kommentera och spinna vidare på hans lustigheter...
Då kan det sluta såhär:

Lasse: Appropå det här med elektronisk växling - nu förstår jag varför man pratar om att "lägga in en stöt" i linjeloppen...

HHÖ: Du kan det där med ordvitsar Lasse :-)

TA: Som med alla elektrifierade fordon gäller det dock att _inte_ få sladd, slå en volt och senare bli jordad.

Lasse Karlsson: sen kan man ju faktiskt vara i ledningen också.....

ME: Finns de som gör en "volta" med. Något oärligare är de då...

HHÖ: Det händer ju också att någon gör en attack ibland och det är ju en riktig spänningshöjare!

TA: Lasses kompisar verkar vara i fas.

ME: Får inte bli för stöddig bara för då åker han på en propp!

HHÖ: Följer man bara strömmen och skriver snälla saker så är man på den "Säkringa" sidan

Lasse Karlsson: Verkar vara ett laddat ämne det här.

Lars har hittat sitt forum som sagt... :)


Racerbrudarna i tidningen

På torsdagarna körs en tur från CSK´s klubblokal på vindelgatan i Ludvika. Den kallas "Racerbrudar i Ludvika" och jag har bloggat om den tidigare. I torsdags var reportrar från lokaltidningen där och pratade med oss samt fotade lite innan start. Kul med lite uppmärksamhet runt turen och förhoppningsvis kan det leda till att fler tjejer blir med oss och åker.

LÄNK till artikeln

Bild (lånad av Nya Ludvika Tidning)

Cube LTD Race i nya Kadens!

I reportaget "Med rätt hjul på cykelvasan" finns Cube LTD Race med och får ett riktigt gott betyg.

Kadens skriver så här, jag citerar:

"LTD Race bygger på en aluminiumram som fått en härligt spretig blandning av komponenter från Shimano, Ringlé, Formula och Easton. Komponenter som räcker långt även på tävlingsbanan. Cube är tveklöst ett av de mest genomdesignade märkena och tyskarna är inte rädda för att använda färghinken och matcha komponenter in i minsta detalj. Geometrin är neutral och tilltalar den typiske långloppscyklisten. Kombinationen av raiserstyre och däcken med stor volym och skönt mönster lockar till kreativ och aggressiv cykling. Och de egenskaperna kryddas av en bra och stabil Fox-gaffel och rejält bett i bromsarna där Cube använder sig av en 180 millimeters bromsskiva fram. Enda minuset för Formulabromsarna är att de har en tendens att låta lite mekaniskt illa ibland. Cube LTD Race uppskattades av alla testcyklister längs Cykelvasans spår och egenskaperna matchar väl banans karaktär. Vill du göra cykeln snabbare och lättare är lättare däck den enklaste vägen att gå. I övrigt är det bara att fylla flaskorna och göra dig redo för start. Med tanke på att Cykelvasan inte innehåller så många backar, tekniskt krävande stigar eller partier där vi verkligen tjänar på en lätt cykel vågar vi påstå att Cube LTD Race, med rätt cyklist, räcker för en topp-10-placering på Cykelvasan. Den största skillnaden mellan Cube LTD Race och en toppcykel med en prislapp runt 50-60000 kronor i Cykelvasan skulle vara om tävlingen avgörs i extremt dåligt väder, då får de billigare komponenterna svårare att behålla precisionen hela vägen till mål"

Ett fint omdöme om en fin cykel, vi har några exemplar kvar i butiken som mer än gärna vill hitta hem till sina nya ägare... :)


Lasse och hans ordvitsar

Lars gillar ordvitsar, det mesta som han hör kan tvistas till och bli något "roligt". Vi andra tycker kanske inte alltid att Lasses vitsar är så fantastiska, ibland orkar man inte ens skratta utan det blir mest en suck. Men Lasse skrattar ändå, så han är lika glad för det.

Igår kläckte han dessutom en bra idé efter en vitskavalkad som ingen av oss orkade skratta åt, han föreslog en skylt med en smiley på som vi kunde hålla upp så att det åtminstone blev en reaktion. Per tog planen på allvar och utvecklade dessutom idén så att det på ena sidan är en glad smiley och på den andra sidan en sur, som vi kan hålla upp när de är extra dåliga.

Per och Börje posar med smileyskylten


Fram och baksida på den briljanta skapelsen

Rensning!

Har rensat lite i kategorierna och en del nytt har hamnat i reakategorin. Bland annat flera par skor som vi bara har ett eller två par kvar av. Kanske finns ett par som passar just dig! ;)

HÄR är länk till reakategorinVi gillar röda priser!

Idag börjar Per att jobba!

Vår ständige sommar/extra Per går på för sommaren idag. Jättekul att han är tillbaka tycker jag och vi passar på att fira med en fantastisk bild på honom och Lasse. :)Grabbarna Grus poserar.

RSS 2.0