Helgen som var

Vi körde ju lite helgöppet under helgen som var och hade utdelning av priserna i vårt Facebooklotteri. Två av de tre utlysta priserna delades ut och detta berodde på att ett av tävlingskriterierna var att man skulle besöka oss i butiken vilket den tredje vinnaren inte gjorde. Den personen får därför förbli hemlig.

I stället presenterar jag de två killar som "kammade hem storkovan" :)

Det blev: David Emilsson, stamkund från LudvikaOch Niklas Gustavsson, också Ludvika (bild lånad från Facebook)


Grattis Killar! Hoppas ni vann något på era trisslotter! :)

Dragningen genomförd!

Dragningen i vårt Lotteri har nu genomförts och vi vet vilka som vunnit!

Vinnarna presenteras på ett anslag i butiken i helgen och alla ni andra kan också läsa det där så klart. Vinstpaketen med tio trisslotteri varje hämtas också ut i butiken.

Välkomna i morgon!

Posrtarna för vår cykelhelg slås upp klockan  9:30!

I morgon kör vi!

I morgon är det dags för vår efterlängtade cykelhelg, klockan 9:30 slår vi upp portarna och vi hoppas på många besök i butiken.

En nyhet är att vi också kommer att rea ut de lite varmare cykelkläderna vi har kvar i butik. Det blir 25% rabatt på alla jackor, tights, mössor, vinterhandskar, Craft underställ, varma strumpor mm.
Erbjudandet gäller på det vi har i lager och endast i butiken i Ludvika 26-27 mars.

Missa inte heller Facebook-lotteriet, anmäl dig på vår facebookgrupp och besök oss i butiken under helgen så har du chans att vinna ett av tre vinstpaket med tio trisslotter i varje! Dragning klockan 17:00 i eftermiddag!

Hoppas vi ses i helgen! :)


Cykelhelg 26-27 Mars

Nu i helgen kör vi extraöppet och lite erbjudanden till alla cykelsugna kunder.

Butiken kommer att vara öppen lördag 9:30-17:00 och Söndag 11:00-15:00
Följande erbjudanden gäller endast i butiken i Ludvika under kommande helg 26-27mars.

- Halva priset på tillbehör vid köp av ny cykel (ej kampanj cyklar)

- 500kr för din gamla cykel när du byter in den och köper en ny

- Marvil Classic 3-växlad, ordinarie pris: 4295:- NU: 3495:-

- Scott Sportster 50 Dam, ordinarie pris: 4995:- NU: 4495:-

- Scott Sportster 55 Herr, ordinarie pris: 5495:- NU 4995:-

- Marvil X16 (16" barncykel), ordinarie pris: 1795:- NU 1495:-

Missa inte Facebooklotteriet som vi har dragning i på fredag klockan 17:00 och vinnarna kommer att presenteras i butiken under helgen. För att läsa reglerna och delta i lotteriet, besök vår grupp på Facebook som heter "Lindbergs Cykel"

Hoppas vi ses i helgen! :)


Marvil Classic 3 växlad:


Scott Sportster 50 Dam:


Scott Sportster 55 Herr


Marvil X16:

Facebooklotteriet!

Helgen den 26-27 mars har vi stor cykelhelg i Ludvika, i butiken har vi späckat med nyheter och vi kommer att ha många fina erbjudanden.  Dessa presenteras i annonser, på Facebook och här på bloggen allt eftersom vi närmar oss den nämnda helgen.

Vad vi kan avslöja redan nu är att vi kommer att ordna en tävling som vi kallar för Facebooklotteriet där dragningen sker fredagen innan, den 25mars klockan 17:00, och vi lottar ut tre stycken vinstpaket med tio trisslotter i varje! Du har alltså chansen att bli miljonär om du besöker oss denna helg. ;)

För att tävla går du in på Facebook och söker upp vår grupp som heter Lindbergs Cykel, eventet heter Cykelhelg 26-27 Mars. Tävlingen går ut på att man anmäler att man vill besöka oss i Ludvika den här helgen och att man bjuder in alla sina facebookvänner till eventet, sedan skriver man bara en kommentar om att man är med och tävlar. För er med blogg finns också chans till dubbla vinstchanser. Fullständig information om hur det går till finns inne på eventet på facebook.

 Hoppas ni vill vara med och tävla!
Vinden pinar Ludvika...

... idag men vi inbillar oss att det är en vårvind som blåser. Vinterns grepp om oss känns inte lika hårt längre, man kan se lite asfalt under snön på vissa ställen, solen tittar fram då och då och det ligger en speciell doft i luften. Underbart!

Inte jättelångt kvar till starten på Onsdagscyklingen nu.

I veckan lanserade vi en nyhet i vår webbshop, uppe i den vågräta raden med flikar finns numera en som heter storleksguide, här har vi samlat storleksguider för Scott och Cubecyklar och även Craft kläder. Här kan man enkelt med hjälp av sina kroppsmått själv komma fram till rätt storlek. Detta är något som våra kunder har efterfrågat och responsen så långt har varit bra.

Vi hoppas att detta kommer till nytta för er!

HÄR kan du spana in sidan med storleksguiden.

Nytt märke i butiken

I år har vi valt att ta upp ytterligare ett märke på cykelsidan, nämligen Cube. Vi känner att vi vill ha ett komplement till Scott och Cube känns bra eftersom det är ett lite mer okänt märke som ligger bra i pris och dessutom är designen på cyklarna riktigt snygg!

Vi är nöjda med vår nya samarbetspartner och vi tror också att våra kunder kommer att ta väl emot vårt nya märke.

Lite smakprov och ögongodis:Riktigt snygga som sagt :)

Se hela sortimentet från Cube HÄR

REA på Långfärdsskridskor!

Vi kör på med att rensa ut lite vinterprodukter, just nu erbjuder vi 40% rabatt på alla långfärdsskridskor, pjäxor och tillbehör. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker, först till kvarn alltså!

HÄR kommer ni till butikens startsida.Jag på Haggen för ett par år sedan. Mmmm... :)

RSS 2.0