Ungkarlsmat

Jag glömde visst blogga igår, måste vara för att jag smet lite tidigare och gick på Afro Power Dance. Det är verkligen jätteroligt! Går att boka via www.mabattre.nu för er som bor i Ludvika eller vill åka hit. Finns säkert på andra gym i Sverige också, antar att vi i Ludvika inte är först med det direkt.. :)

Lasse berättade om sin middag i går. Vi hade en diskussion igår eftermiddag om mat, hur man sparar pengar osv så det var lite det vi spann vidare på idag. Lasse är ju som sagt Felix/Findus-mannen nr 1 men i går hade han faktiskt lagat mat. Han hade stekt nåt fläskkött men så tyckte han att det såg så torrt ut, det skulle behövas någon sås. Han kollade vad som fanns i kylskåpet och så gjorde han som Kajsa Warg, man tager vad man haver. Det blev sås av ketchup och chokladsås. Men det var rätt gott. Tydligen.

Felixmannen strikes again!

Kommentarer
Postat av: Borgström

Undrar om inte Lasse å Carl jan ska ta och öppna ett ställe ihop! Lasse skriver menyer å går runt och drar fräckisar. Medan carljan lagar ihop det.



Jag skulle gå dit ialla fall! ;)



/Borgström

2009-02-18 @ 15:39:51
Postat av: Tobbe Arnesson

Ungkarlsmat:



Koka upp vatten med varmkorv i kastrullen. Ta upp varmkorvarna med en gaffel precis innan vattnet kokar. Vispa sedan i pulvermospulver med gaffeln. Tillbaka med korvarna och ät direkt ur kastrullen med gaffeln. Två saker att diska och komplett måltid.



Annars kan man lägga i färdigstekta köttbullar sista minuterna makaronerna kokar, då blir de varma och saftiga.



Fiskpinnar i brödrosten är en annan klassiker, undrar om det verkligen funkar?



Klassikern bland machomeals är väl annars att värma en bit blodpalt under hetvattenkranen?



Nä, mat ska få ta tid att laga. Gör man sen många portioner åt gången kan man frysa in och ha som lunchlådor eller middag de dagar man inte orkar/hinner laga mat. Vanlig kokt potatis funkar dock dåligt att frysa...



Choklad, eller snarare kakao, är en rätt trevlig krydda i grytor. Även om vi svenskar tycker det verkar jättekonstigt, men det sa vi nog om pizza när det kom också. :)

2009-02-19 @ 07:25:58
URL: http://grumt.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0