Fredagsfräckis

Det var en mycket orolig man som ringde till stadens läkare och förhörde sig om huruvida han gjorde hembesök. Läkaren sa att det gjorde han ju inte normalt men var kvinnan mycket dålig så fick han väl göra ett undantag. Dock hade läkaren mycket att göra just den dagen så de kom överens om ett besök senare i veckan.

Så kom dagen när läkaren skulle göra hembesöket, men när han kom dit så var det ingen som svarade när han ringde på dörren. Han övergick till att banka hårt men fick inte heller nu något svar. Till slut tryckte han ned handtaget och dörren gick upp. Han klev in i hallen och ropade -Hallå! men ingen svarade. Då tyckte han sig höra ett ljud, ungefär som ett gnyende, ljudet kunde härledas till sovrumsregionen och han gick fram till den dörren och öppnade. Där låg paret och höll i gång för fullt men aktiviteterna avstannade när läkaren kom in. Läkaren utbrast -men hon är ju inte sjuk! Mannen svarade, - Jo.. det här är det enda hon har fått i sig på hela veckan!

Jag tycker inte att den här storyn höll måttet riktigt.. men men det är ju en fräckis i alla fall.

Ha en trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Tobbe Arnesson

Apropå osannolika fräckisar med läkare:



En nudistkvinna ligger och solar sig när en geting råkar flyga in på ett mycket olämpligt ställe.



Kvinnan får panik men lyckas hålla sig relativt lugn, hon klär på sig och tar sig till närmsta sjukhus. Mycket försiktigt kan tilläggas.



Läkaren undersöker henne men kan inte komma åt att se ordentligt. I brist på bättre idéer kommer de överens om att läkaren ska sätta lite honung på ollonet, försiktigt föra in paketet och när getingen landar på ollonet bör det kittla till. Då ska han snabbt dra ut och getingen följa med.



Läkaren börjar sakta genomföra planen men rätt vad det är börjar han istället jucka frenetiskt.



Kvinnan utbrister: Vad gör ni! Skulle ni inte ta det försiktigt och locka ut getingen?



Läkaren svarar: Jag har ångrat mig! Jag skjuter den fan istället!

2009-03-13 @ 16:02:56
URL: http://grumt.blogspot.com/
Postat av: Henke HULKEN Ögren

Kul med en blogg på eran sida , var nästan ett år sedan jag var in här och en del har hänt ser jag , bra och roligt att ni arbetar vidare med sidan !



mvh/henke

2009-03-13 @ 22:47:09
URL: http://henrikogren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0