gårdagens onsdagscykling

Etapp tio av onsdagscyklingen hade samlat 34 cyklister på Marnäs Torg denna fina kväll, en kväll som gjord för en härlig cykeltur.
Stefan Andersson hade lagt kvällens bana och den gick 66an till Lernbo, vidare till Hagge och Snöåsundet, Björsjö, Smedjebacken, Morgårdshammar, Gubbo, Silfhyttan, Norsbro och åter till Marnäs Torg.
Det blev en sträcka på ganska precis 57 km. Tiden för den större gruppen, grupp ett, tjugoåtta stycken, blev 29km/h
Grupp två, den långsammare gruppen, sex stycken, en tjej som tränade för kommande tjejvättern, åkte samma bana. Där blev tiden 2,09 och en snitthastighet på 26,4 km/tim.

 Naturligtvis den obligatoriska spurten hela Gamla Bangatan upp till butiken, ett fruktansvärt igångdrag av Andreas L men han höll inte hela vägen fram, Björn E knäppte honom på slutet.

Nästa onsdag blir vi över 40 som samlas utanför butiken, säg till alla ni känner så att vi kan tangera deltagarrekordet som nu är 34 st! Alla är hjärtligt välkommna till en fin social cykling i härlig Bergslagsnatur:)

Kommentarer
Postat av: Harri

Tack för turen! Blev lätt förvirrad när den andra gruppen passerade och hakade på dessa, när jag väl insåg mitt misstag var det lika bra att fortsätta med dom. :)Stora gruppen kom ifatt strax före Gubbo, hakade på denna igen men upptäckte i korningen ut från Gubbo att jag hade fått pyspunka!Stannade för att pumpa däcket men glömde ropa att det var punka, försökte hinna ifatt gruppen igen men det var ju kört trots att jag försökte mata på. :)La upp lite sunkiga mobilbilder på bloggen: http://flatulated.blogspot.com/2010/06/wednesday-ride-iv.html

2010-06-10 @ 22:57:54
URL: http://flatulated.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0