Onsdagsevenemanget INSTÄLLT!

Tyvärr har vi tvingats ställa in onsdagens evenemang med prova-på-cykling av Scotts carboncyklar. På grund av sjukdom så kan det dessvärre inte bli av nu på onsdag.

Onsdagscyklingen körs istället som vanligt.

Testa Scott Carbon-Racer

 INSTÄLLT!!

Kommande onsdag, den 25/5 kommer vår säljare från Scott, Tobbe Wallén att vara med på onsdagscyklingen.

Tobbe är före detta proffscyklist och arbetar nu mera på Scott Sports. På onsdagen finns möjlighet för den som vill att testa en fin carboncykel från Scott, man får då låna cykeln och köra hela onsdagsturen på den. Man förbinder sig inte till något i och med att man får testa utan vi ser det bara som en rolig grej att kunna erbjuda våra kunder/vänner möjligheten att prova på att åka på en riktigt fin cykel.

Tobbe kommer att ha med sig några testcyklar när han kommer så därför vill vi kolla av intresset lite innan, är du intresserad så mailar du bara eller ringer till butiken och talar om ditt namn och din längd så bokar vi en cykel i rätt storlek till dig.

Passa på och ta chansen att se va Scott går för!


Sugen på att testa....? :)

Kan man ha BRUNA cykelbyxor?

I vår butik är vi ett blandat gäng, en före detta tävlingscyklist född -48, en ivrig elitmotionär född -60, en bilkille född -85, en före detta konstcyklist på enhjuling född -86 samt en dirtåkare född -92.

Ett blandat gäng som sagt och med lite olika uppfattning i en del frågor. Här om veckan gällde det cykelbyxor, vi hade lite tunt på vissa storlekar i butiken och kikade på lite nytt att ladda upp med. Vi hittade då bland annat ett par Scott Helium i färgen Dark Brown som kom på tal och hos den äldre generationen rynkades näsorna, bruna byxor kunde man ju bara inte ha! Den yngre delen av församlingen var något mer positiv och till slut bestämde vi oss för att testa. Kan ju vara bra att ha som omväxling till alla svarta byxor i alla fall.

Nu har de kommit hem och de är mycket snyggare IRL än vad de var på bild. Ska bli spännande att se vad ni kunder tycker också, kan ni tänka er bruna cykelbyxor??

De omtalade Scott Heliumbyxorna:

Specialare

Ibland får man lite ovanligare problemlösning att arbeta med i det här yrket. I förr aveckan hade vi en racerkund vars ena ben var lite kortare än det andra. Dett skulle ge honom problem vid cykling om man inte funderade ut en lösning. Kortare vevarm fungerade inte eftersom längdskillnaden blev för stor.

Vi kom fram till att någon sorts uppbyggnad under den ena klossen borde fungera och så skred Robin till verket.

Han arbetade i plexiglas och sågade ut ovala plattor som passade med skons form


Tre sådana här blev det som sedan formades efter skon med hjälp av värmepistol och så limmades ihop med varandra med bitar av slang i mellan för att ge lite dämpning.Här har påbyggnaden kommit på plats under skon.


Det färdiga resultatet


Vi får ge honom några mil så att han får vänja sig vid racercykling överhuvudtaget och sedan får vi önksa oss en recension! :)

Racerkampanj!

Vätternrundan närmar sig med stormsteg och vi på Lindbergs är på hugget. Vi kör racerkampanj torsdag 5/5 till och med söndag 8/5.

Alla som köper en racercykel under dessa dagar får 10% rabatt på cykeln och dessutom en fin Cat Eye Strada Cykeldator på köpet (värde 449:-)!

Missa inte detta kanonerbjudande som gäller både i butiken och på webben!
Gå till webshopen HÄR

Vårhälsningar från oss på Lindbergs.

 Strada med på köpet!

NYHET!

I butiken har vi en kille, Per, som jobbar extra och på somrarna. Per är en inbiten DH-åkare och alla försök att få upp honom på en racercykel har tidigare misslyckats.

MEN, nu i veckan kom han plötsligt smygande och hade sett ut en Speedster S30 som han kunde tänka sig att åka på... vi andra blev ju såklart mäkta förvånade och tänkte att jaja, vi får väl se hur det blir med det där.

Igår blev det, Per hämtade racercykeln! Han var dock noga med att påpeka att det inte skulle bli något åka av innan det var minst 25 grader varmt i juli så det var ingen idé att tjata om någon onsdagscykling.

Sent igår kväll kom det dock ett sms som löd: "Landsväg var ju kasst så länge det inte lutade lätt nedför. Dessutom tråkigt att de svenska hastighetsbegränsningarna ska hålla en tillbaks"

Så han hade varit ute och tjuvtränat i mörkret minsann!

Per, snart på en landsväg nära dig.


P.S Jag ska göra mitt bästa för att försöka få en bild på honom när han faktiskt sitter på racern, det kan bli svårt men jag ska verkligen försöka! D.S


RSS 2.0