Ikväll kör vi till 21:00!

Idag har vi kvällsöppet i butiken och kör till 21:00. Vi önskar alla gamla och nya kunder välkomna att kika in och kolla våra erbjudanden för kvällen.

Hoppas att vi ses! :)

Onsdagscykling Etapp 3 Onsdag den 21/4

Etapp nummer tre kördes i ett gråkallt Ludvika med en himmel som hotade med nederbörd. 13 cyklister kom "till start" och tre av dessa var tjejer.

Bengt var dagens färdledare och han tog oss ut på en 38km lång bana som gick från Marnäs Torg till Skuthamn, vidare förbi ABB och uppför Lyviksbacken som blev den brantaste stigningen på turen (jobbigt för cykelovana ben!). Vi körde landsvägen fram till Björnhyttans sopstation där vi svängde in och tog den nya cykelbanan så att vi kom fram i Saxdalen, där tog vi riktning på Björkås varifrån vi klev på cykelbanan som vi följde tillbaka till Ludvika. Tiden blev 1h och 25 minuter vilket ger ett snitt på 26,7km/h.

Det blev en lugn och ganska jämn tur och vi lyckades undvika nederbörd förutom några envisa snöflingor som föll över oss på vägen tillbaka till Ludvika.

För egen del fick jag så klart bita i eftersom det var första turen i år men jag hängde med hela vägen och först med ett par km kvar var benen helt stumma. Tror att det är det stummaste jag har upplevt faktiskt vilket i sig inte är så konstigt, i år är den först vintern utan enhjulingsträning för min del och det är klart att benen är lite mer förberedda när man har ägnat sig åt det än när man bara har gått hundpromenader. Fördelen med att ännu vara rätt ung är ju att kroppen tar åt sig träningen snabbt så snart ska det stumma vara ett minne blott!

Jag och Linnea har båda nya cyklar för säsongen och vi var båda överens om att det är de bästa cyklarna vi har haft, måste säga att det bådar gott inför säsongen, snart får ni passa er killar! :)

OBS! Harri tog några bilder med mobilen, se dem på hans blogg.

Premiärafton!

Är det tänkt att bli ikväll, både för mig och min nya cykel. Jag har ännu inte cyklat en meter i år (om man inte räknar några få km till och från jobbet på skeppshulten) och min nya cykel har ännu inte varit utanför butiken sedan den blev monterad. Laddade är vi vilket nog kommer att behövas, det blir till att bita i även om tempot ännu såhär års är ganska lågt.

Så här ser cykeln ut i färdigt skick med flaskhållare, dator väska, pedaler etc.Ser riktigt bra ut, men regnar det ikväll då vete tusan...

Onsdagscykling Etapp 2 2010

Igår, den 14/4 kördes Etapp nummer två av Onsdagscyklingen 2010.

Här kommer lite bilder och annat smått och gott från turen, stort tack till Tnt för materialet! :)


Lasse var den som komponerat turen.


Många cyklister på rad..

Nästa vecka hoppas vi på än fler glada cyklister. Jag ser verkligen fram emot nästa vecka eftersom min förkylning sakta men säkert ger med sig!

Tisdag 13/4

Har hänt en del sedan senaste inlägget. Jag var på semester i Kina förra veckan så därför blev det lite stillestånd här. I förberedelserna inför resan blev det inte ens ett inlägg om att jag skulle iväg. Fy på mig!

Kina var i alla fall lika nice som vanligt, våren har kommit lite längre där och vi lyckades pricka in veckan med lövsprickningen. Mindre trevligt var att jag förutom all shopping lyckades få med mig en ordentlig förkylning hem, det betyder att sker det inget mirakel till i morgon så blir det ingen onsdagscykling för min del. Trist för det hade jag verkligen sett fram emot.

På tal om Onsdagscyklingen så hade den ju premiär i förra veckan och trots att vi missade att varna på sidan eftersom jag var borta så blev det över tjugo ivriga som deltog, riktigt roligt! Jag får be om ursäkt till er andra som kanske missade pga dålig uppdatering - ni är välkomna på onsdag i stället!

Tobbe Arnesson tog lite bilder under färdens gång:


Fixning av punka..


Turen som kördes

Tobbe skrev också om turen på sin blogg, läs inlägget Här

RSS 2.0