Vi lever!

...Vi håller bara på att snöa in känns det som. Väldigt kallt för att vara november, håller detta i sig blir det en riktigt lång vinter. För inte får man väl tidigarelägga vintern så att den börjar i november och slutar i feburari...? :)

I butiken har fokus flyttats från cyklarna till långfärdsskridskorna, handskar och diverse andra vinterprylar. Vi säljer mycket värmesulor och andningsmasker, kunderna vill gärna fortsätta vara ute trots kylan.

Ni nätkunder har säkert märkt vårt nya kategorisystem i webshopen, det är ändrat för att man lättare ska kunna hitta till de olika produkterna och vi hoppas ni tycker att det funkar bra. Vi tar gärna emot synpunkter på nyheten.

Hoppas ni trivs med snön och att ni inte stressar ihäl er inför julen :)

Upplösningen av YA-6dagars...

...blev mycket spännande.

Jag, Per, Robin och en kompis till Per åkte upp för att heja, äta och ha trevligt.

Inför sista dagen ledde Team Lindbergs (Peter Vingstedt och Andreas Arvidsson) med tio poäng och under tävlingarnas gång krympte ledningen ihop till ynka två poäng inför sista grenen, Madisonloppet. Det hela avgjordes inte förrän på målsnöret då vi kunde konstatera att Team Cykelklubben slagit vårt lag med två poäng!

Under kvällen lyckades Andreas Arvidsson också spöa sitt eget rekord på flygande kilometern med nästan en hel sekund, banrekordet på YA-arena är således fortfarande svenskt. För en mer ingående berättelse om den spänande tävlingsdagen, kika in på Andreas hemsida.

Andreas efter kilometerbragden


Prisutdelningen, jag är med och gratulerar killarna med lite extrapriser från LindbergsHerrlagen uppställda


Alla lagen tar emot publikens jubel.


Tack YA-arena för mycket underhållande tävlingar!
Vi ser fram emot nästa omgång. :)

Team Lindbergs Cykel i Velodromen!

Igår var jag och Börje upp till Falun och tittade på när Peter och Andreas i Team Lindbergs Cykel övertog ledningen i 6-dagars tävlingen.

Riktigt trevlig kväll med gemytligt sällskap och god mat och självklart var grädden på moset det faktum att vårt lag leder efter fyra dagar!

Cyklisterna värmer innan tävlingarna börjar


Börje peptalkar killarna innan start


Jag fick också posera med killarna


Andreas segerposar med "kranskullan"Peter segerposar


Prisutdelning


Nu håller vi tummarna för vårt lag, på fredag är det slutspurt!


RSS 2.0