Facebooklotteriet!

Helgen den 26-27 mars har vi stor cykelhelg i Ludvika, i butiken har vi späckat med nyheter och vi kommer att ha många fina erbjudanden.  Dessa presenteras i annonser, på Facebook och här på bloggen allt eftersom vi närmar oss den nämnda helgen.

Vad vi kan avslöja redan nu är att vi kommer att ordna en tävling som vi kallar för Facebooklotteriet där dragningen sker fredagen innan, den 25mars klockan 17:00, och vi lottar ut tre stycken vinstpaket med tio trisslotter i varje! Du har alltså chansen att bli miljonär om du besöker oss denna helg. ;)

För att tävla går du in på Facebook och söker upp vår grupp som heter Lindbergs Cykel, eventet heter Cykelhelg 26-27 Mars. Tävlingen går ut på att man anmäler att man vill besöka oss i Ludvika den här helgen och att man bjuder in alla sina facebookvänner till eventet, sedan skriver man bara en kommentar om att man är med och tävlar. För er med blogg finns också chans till dubbla vinstchanser. Fullständig information om hur det går till finns inne på eventet på facebook.

 Hoppas ni vill vara med och tävla!
Kommentarer
Postat av: Hulken

Nu närmar vi oss den nämda helgen så presentera lite erbjudande nu :-)

2011-03-22 @ 11:10:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0