Kan man ha BRUNA cykelbyxor?

I vår butik är vi ett blandat gäng, en före detta tävlingscyklist född -48, en ivrig elitmotionär född -60, en bilkille född -85, en före detta konstcyklist på enhjuling född -86 samt en dirtåkare född -92.

Ett blandat gäng som sagt och med lite olika uppfattning i en del frågor. Här om veckan gällde det cykelbyxor, vi hade lite tunt på vissa storlekar i butiken och kikade på lite nytt att ladda upp med. Vi hittade då bland annat ett par Scott Helium i färgen Dark Brown som kom på tal och hos den äldre generationen rynkades näsorna, bruna byxor kunde man ju bara inte ha! Den yngre delen av församlingen var något mer positiv och till slut bestämde vi oss för att testa. Kan ju vara bra att ha som omväxling till alla svarta byxor i alla fall.

Nu har de kommit hem och de är mycket snyggare IRL än vad de var på bild. Ska bli spännande att se vad ni kunder tycker också, kan ni tänka er bruna cykelbyxor??

De omtalade Scott Heliumbyxorna:

Kommentarer
Postat av: Tobbe Arnesson

Det finns ju en del färger som avslöjar mer kontur i grenen än andra, om det är positivt eller ej låter jag andra bedöma...De där ser dock rätt tjusiga ut tycker jag, datakille -78 (shit vilket kontaktannonsnamn).

2011-05-18 @ 16:53:03
URL: http://grumt.blogspot.com/
Postat av: Ingrid

I see what you mean, ang det där med grenen. Vi har väl alla fått det där skojiga kedjemailet om varför cykelbyxor ska vara svarta... ? :)

2011-05-20 @ 10:12:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0